S-au despartit dupa sapte ani de iubire, dar sunt foarte aproape de a-si relua relatia. Cristina Rus si Calin Pop sunt singuri si suspina unul dupa celalalt. Calin ne-a declarat ca ii este foarte dor de Cristina si ca nu exclude o im--pacare, iar artista recunoaste ca versurile ultimei sale melodii descriu perfect starea ei de suflet.

Au format timp de 7 ani unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz si, desi toata lumea ii vedea deja casatoriti, Cristina Rus si Calin Pop, ex-Desperado, au rupt relatia in urma cu trei luni. Calin, de profesie medic stomatolog, s-a refugiat in orasul natal, la Zalau, incercand sa o uite pe Cristina si sa se ocupe mai mult de afaceri. Acum, gestioneaza propriul cabinet stomatologic, amplasat in aceeasi locatie cu salonul de fizioterapie al sotiei solistului de muzica populara Dinu Iancu Salajan. ii merge bine, dar recunoaste ca nu e implinit sufleteste si ca se gandeste intens la Cristina. "imi este foarte dor de ea si nu exclud o impacare. Am avut o relatie extraordinara", ne-a zis Calin.

A fugit la Zalau, ca sa o uite

Se pare ca mesajul acestuia este compatibil si cu semnalele pe care Cristina Rus le lanseaza in ultimul timp. Invitata ieri in "Garsoniera" lui Maruta, solista a admis ca versurile melodiei "Daca m-ai intreba", compusa chiar de fostul iubit, descriu perfect starea sa sufleteasca actuala. "Daca m-ai intreba daca as mai putea / Sa te mai iubesc cum te iubeam candva / Sa stii ca as spune da din toata inima", canta Cristina in ultimul videoclip. Desi ii despart aproape 600 km, cei doi fosti iubiti se gandesc din ce in ce mai intens unul la celalalt.

Calin i-a scris versuri de dragoste

Melodia "Daca m-ai intreba" ii uneste inca pe cei doi fosti iubiti, piesa fiind compusa de Calin, special pentru Cristina, in 2005, si reorchestrata recent de Flori Cojocaru de la Class. Videoclipul, care e difuzat intens pe posturile muzicale, e creat de Iulian Moga.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.