"Doar cu tine" si "Visez", cele doua single-uri interpretate de Rudi, Oana si Avi, componentii trupei Activ, au fost in fruntea topurilor romanesti saptamani la rand. Acum cei trei se pregatesc sa ia cu asalt topurile din afara granitelor tarii. Single-ul "Doar cu tine" s-a facut auzit pe frecvente radio ale multor tari din Europa si s-a situat pe locul 1 in MTV World Chart Express, o emisiune care preia cele mai hot single-uri ale fiecarei tari europene, cel mai recent succes fiind locul 8 in Bulgarian Airplay Charts. Radiourile bulgaresti prefera Activ in fata unor trupe consacrate ca Syndicate of L.A.W. Benassi Bros, Summer Love, Alibi, The Underdog Project sau Darine.

Albumul Activ, "Motive", a fost premiat deja cu Discul de Aur pentru vanzari de peste 35.000 de unitati, iar in prezent trupa asteapta cu nerabdare ca piesele ei sa fie fredonate si cu accent frantuzesc, englezesc, italienesc sau german.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.