Tuturor oamenilor, indiferent de rasa, culoare, etnie sau religie, le este frica de ceva. Fie ca este vorba de intuneric, de inaltime sau de insecte, cu totii simt fiori pe sira spinarii, chiar daca se numesc Andra, Julia, Marcel Pavel sau Adriana Bahmuteanu.

Majoritatea lor ne-au marturisit ca fug de soareci sau sobolani, insa, din fericire, nici unul nu sufera de agorafobie, teama de spatii populate. Ar fi fost greu de supravietuit in show-biz intr-o astfel de situatie...

Julia Chelaru, blonda de la Essenza, este ingrozita, de-a dreptul, de soareci si de cutremure: "Numai cand ma gandesc, mi se face pielea de gaina. Sunt ingrozita de soareci, nu-i suport si imi este foarte frica de ei. Altceva care ma inspaimanta ar fi cutremurele, pentru ca nu le putem controla. Imi aduc aminte ca la ultimul cutremur eram singura acasa, Bogdan fiind la un vecin. Am avut o cearta imensa dupa aceea. I-am tot reprosat ca nu a fost langa mine. Dupa aceea mi-a parut rau ca l-am certat, ca mi-am dat seama ca nu avea ce sa faca, pana venea el oricum cutremurul se termina, insa pe moment m-am enervat cumplit, pentru ca eram in stare de soc", ne-a declarat artista usor amuzata.

Andreea Balan face parte din grupul celor care se tem de insecte: "Nu-mi plac insectele in general si in mod special paianjenii. Sunt urati si inspaimantatori si nu as vrea sa-i am prin preajma. In afara de asta imi mai este teama si de zborul cu avionul. Cand am plecat in Canada si cand m-am intors, am zburat cate opt ore pe deasupra oceanului. A fost foarte frumos, insa la fiecare gol de aer, atunci cand avionul incepea sa tremure, ma apuca frica, imi treceau prin minte tot felul de lucruri".

Andra, "cea mai buna voce din Romania", asa cum este supranumita, are si ea fobiile ei, dar se teme in special de spatiile mici: "Ca majoritatea oamenilor, imi este frica de insecte si uneori de intuneric, insa cel mai teama imi este de spatiile inchise, neaerisite. De exemplu, daca trebuie sa inregistrez intr-un studio care este mult prea mic, nu pot sa cant la adevarata mea capacitate. Nu ma simt bine, nu sunt in largul meu".

"Regina R&B" Cristina Spatar face si ea parte din grupul claustrofobilor: "Nu-mi este teama decat de spatiile mici care nu au ferestre. Simt ca nu am aer, nu pot respira, nu ma simt bine si prefer sa evit pe cat de mult posibil astfel de locuri".

Printre vedetele carora le este frica de intuneric o regasim si pe Gina Pistol: "Recunosc ca imi este frica de intuneric. Este o fobie, daca pot sa-i spun asa, pe care o am de pe vremea cand eram copil. Acum, sa nu va imaginati ca la fiecare "pata de intuneric" ma apuca groaza. Ma sperii putin pe moment si pe urma imi trece, atata tot".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.