Perioada de celibat al lui Cristi Chivu, dupa despartirea de Maria Marinescu, a fost destul de scurta. Desi parea ca fundasul lui AS Roma doreste sa nu mai intre in vreo relatie, totusi sarmul frumoaselor domnisoare l-au facut sa se razgandeasca

Nu s-a orientat catre vreo italianca, stiindu-se faptul ca este unul dintre cei mai vanati jucatori de la gruparea pregatita de Luciano Spaletti, ci a preferat tot o romanca de-a noastra. Astfel, de cateva saptamani, capitanul echipei nationale traieste o poveste de dragoste cu Corina Caragea, nimeni alta decat frumoasa prezentatoare a stirilor sportive de la postul PRO TV.

Contactata telefonic, Corina a recunoscut ca este prietena lui Chivu. "Da, este adevarat ca ma vad cu Cristi, dar cred ca acest lucru nu este ceva iesit din comun. Suntem amandoi tineri si vom incerca sa avem o relatie frumoasa", a recunoscut vedeta TV.

Mai mult decat atat, profitand de cele doua zile libere pe care le-a avut de la clubul la care este legitimat, Cristi Chivu a dat o fuga pana la Bucuresti, motivul fiind, se pare, dorul de Corina. Desi iubita lui a recunoscut relatia dintre ei, Cristi Chivu nu a dorit sa vorbeasca despre acest subiect. Dar nici nu a negat. "Este viata mea privata si pot sa fac ce vreau", s-a limitat sa declare internationalul roman.

L-a 'vanat>> pe Daniel Niculae

Prezentatoarei stirilor sportive de la PRO TV se pare ca i-a iesit in sfarsit pasenta. De cand a intrat intr-o lume tangentiala cu cea a fotbalului, si-a dorit o relatie cu "crampoane". Prima incercare a fost mai degraba un esec.

Pe cand facea furori in Giulesti, actualul atacant al francezilor de la Auxerre, Daniel Niculae, a primit un marcaj destul de strict din partea prezentatoarei, care pe atunci nu facuse pasul spre Media PRO. Pe fir a intrat insa Oana, prietena lui Daniel Niculae, cu care este impreuna de cinci ani si se pare ca totul s-a consumat la nivelul sms-urilor si al telefoanelor cu ID ascuns. Dar cine poate sti? Mai mult, gurile rele din PRO TV au cuplat-o cu Andrei Boncea, directorul trustului patronat de Adrian Sarbu si, totodata, sotul Loredanei Groza.

Si Mutu s-a insurat cu o prezentatoare

Si Briliantul si-a inceput cariera de "playboy" cu o vedeta a PRO TV-ului.

Alexandra Dinu, cea care i-a devenit sotie lui Mutu si i-a daruit si un copil, era prezentatoare a emisiunii ProMotor si l-a cunoscut pe fotbalist la o filmare.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.