Modelul ceh Eva Herzigova, care este insarcinata in opt luni, a anuntat ca nu intentioneaza sa se intoarca in lumea modellingului dupa nastere, potrivit site-ului femalefirst.co.uk. Herzigova a spus ca nu are niciun contract pentru perioada de dupa nastere.

"M-am ingrasat aproape 12 kg in timpul sarcinii si imi place sa fiu grasa", a spus modelul. "Sper sa nasc pe cale naturala in Franta, iar dupa aceasta, cine stie? Imi place sa fac filme si am regizat deja doua scurtmetraje", a incheiat Herzigova. Eva Herzigova, in virsta de 34 de ani, a devenit cunoscuta in 1994, dupa ce a aparut intr-o reclama la lenjerie intima. Aceasta a declarat si in trecut ca doreste sa renunte la modelling in favoarea filmelor.

"Inca de cind eram mica visam sa ajung actrita. Nu poti fi model la 60 de ani, dar cu siguranta poti aparea in filme, asa ca mi-ar placea sa lucrez in acest domeniu", a declarat Herzigova. Pina in prezent, Herzigova a aparut in mai multe filme, ca "Twisted Tango", cu Brian Adams in rol principal, film pe care modelul l-a si produs, sau "Modigliani", "Just for the Time Being", "Inferno" sau "Amico del cuore".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.