Modelul ceh Eva Herzigova, care este insarcinata in opt luni, a anuntat ca nu intentioneaza sa se intoarca in lumea modellingului dupa nastere, potrivit site-ului femalefirst.co.uk. Herzigova a spus ca nu are niciun contract pentru perioada de dupa nastere.

"M-am ingrasat aproape 12 kg in timpul sarcinii si imi place sa fiu grasa", a spus modelul. "Sper sa nasc pe cale naturala in Franta, iar dupa aceasta, cine stie? Imi place sa fac filme si am regizat deja doua scurtmetraje", a incheiat Herzigova. Eva Herzigova, in virsta de 34 de ani, a devenit cunoscuta in 1994, dupa ce a aparut intr-o reclama la lenjerie intima. Aceasta a declarat si in trecut ca doreste sa renunte la modelling in favoarea filmelor.

Citeste si:

"Inca de cind eram mica visam sa ajung actrita. Nu poti fi model la 60 de ani, dar cu siguranta poti aparea in filme, asa ca mi-ar placea sa lucrez in acest domeniu", a declarat Herzigova. Pina in prezent, Herzigova a aparut in mai multe filme, ca "Twisted Tango", cu Brian Adams in rol principal, film pe care modelul l-a si produs, sau "Modigliani", "Just for the Time Being", "Inferno" sau "Amico del cuore".