De cind joaca in telenovele, Ioan Isaiu a ajuns cunoscut si admirat de multe femei. Intr-un fel sau altul, "Vocea inimii" i-a adus notorietate si l-a facut sa nu mai fie un anonim.

A terminat facultatea la Cluj, a jucat in citeva spectacole de teatru, iar producatorii telenovelei "Secretul Mariei" l-au vrut in distributie. A reusit sa-si cucereasca fanele, dar si pe Lazarov care l-a mai dorit si in a doua telenovela. Pina de curind, Isaiu se plingea ca nu s-a indragostit cu adevarat si ca nu a intilnit marea iubire. Insa, "Vocea inimii" i-a adus si femeia visata.

A cunoscut-o in perioada in care filma primele episoade din telenovela pe Nicoleta Ilie. Anul trecut, actorul s-a logodit cu noua sa prietena. Aceasta este producator la Antena 1 si in clipa in care l-a vazut pe Isaiu a fost dragoste la prima vedere. A pus ochii pe el si l-a cucerit. Intre timp, i-a cistigat inima, au fost intr-o vacanta in Malaiezia si Thailanda, iar acolo s-a intimplat fericitul eveniment. Dupa aceea s-au intors in tara si si-au reinnoit juramintele de iubire.

Nicoleta a fost iubita lui Dan Manoliu, coordonatorul de la Eurovision, de care s-a despartit cu citeva luni inainte de a-l cunoaste pe Isaiu. Acesta s-a amorezat incet, incet de aleasa inimii lui si dorind sa n-o piarda, s-a si cununat civil cu ea. Cel putin asa sustin amicii cuplului. Petrecerea a fost una restrinsa, cu o luna in urma, la Primaria Sectorului 1, alaturi doar de prieteni si de echipa din "Vocea inimii".

Nicoleta, o fire geloasa si posesiva

Se stie ca Nicoleta este foarte geloasa si posesiva si ca asta il deranjeaza din ce in ce mai mult pe actor, dar spera cu timpul sa se potoleasca. Nu de putine ori, iubita cea nabadaioasa isi pune amicii sa-l urmareasca pe Isaiu si sa-i spuna tot ce face la o petrecere sau la o filmare.

La "Vocea inimii", Nicoleta a trebuit sa dea nas in nas cu Sabrina Manoliu, fiica fostului iubit, si cum cele doua nu se prea intelegeau, a cam iesit cu scintei. Isaiu a reusit sa aplaneze conflictul si declara ca nu este deranjat de vechile iubiri din viata Nicoletei. Considerindu-se o frumusete, iubita crede ca are dreptul sa-l chinuiasca si sa-l faca gelos pe logodnic.

Nu de putine ori isi ia toalete sexy si mai face ochi dulci, asa de dragul artei, cite unui domn, sperind ca va stirni gelozia logodnicului. Insa, Isaiu are incredere in ea si in iubirea ei, asa ca nu i-a reprosat niciodata gesturile necugetate. Pentru rochia de mireasa, Nicoleta vrea sa mearga la Roma, dar ia in calcul si un designer roman.

La rindul lui, Isaiu va opta, in mod sigur, pentru un creator autohton consacrat. Artistului ii place mult sa gateasca si sa-si petreaca timpul liber alaturi de iubita si prietenii apropiati. A visat mult sa intilneasca o femeie care sa-l inteleaga si pe care s-o iubeasca la rindul lui. A gasit-o acum pe Nicoleta si vrea sa aiba si copii.

Singura problema este sa treaca peste toate aceste obstacole iscate de gelozia ei. Nu ar fi exclus, asa cum evolueaza lucrurile, sa jucam cit mai curind si la nunta. Artistul vrea pe linga copilasi si o casa mare, cu o gradina spatioasa, cu multe flori, alaturi de persoana draga. Adora sa se simta iubit si sa daruiasca iubire la rindul lui.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.