Cantaretul britanic Paul McCartney, fost membru al trupei Beatles, este acuzat de o femeie din Germania ca a falsificat un test de paternitate efectuat in urma cu peste 20 de ani pentru a nega faptul ca ea este fiica lui, informeaza spiegel.de.

Bettina Krischbin, o berlineza in varsta de 46 de ani, spune ca fostul membru al trupei Beatles este tatal sau. In anii 80 acesta a efectuat un test de sange pentru stabilirea paternitatii. McCartney a negat intotdeauna ca este tatal femeii si cand testul s-a dovedit a fi negativ, in 1984, un tribunal din Berlin a respins acuzatiile lui Krischbin.

Femeia, care lucreaza ca infirmiera la un azil de batrani din Berlin, spune ca mama sa, Erika Habers, a avut o relatie cu muzicianul britanic in perioada 1959 - 1962. Krischbin spune ca McCartney si-a trimis o dublura pentru a efectua testul de sange. "Semnatura de pe document este falsa", a declarat femeia pentru cotidianul Bild Zeitung. "Am gasit o semnatura a unei persoane dreptace dar Paul este stangaci", a adaugat aceasta.