Paris Hilton va primi, pentru perioada pe care o va petrece in inchisoare, un dispozitiv care sa atraga atentia paznicilor in cazul in care mostenitoarea lantului hotelier Hilton va fi deranjata sau atacata de vreo colega, potrivit ziarului britanic "The Sun".

Directorul centrului de detentie pentru femei ii va oferi lui Paris Hilton un aparat, care urmeaza sa fie conectat la un dispozitiv ce functioneaza ca o alarma, prin care conducerea inchisorii va fi anuntata daca vedeta va fi vreodata in pericol. Alarma functioneaza non-stop si o va monitoriza astfel pe Hilton tot timpul cat va sta inchisa.

Hilton va sta separat de celelalte detinute la centru de detentie pentru femei din Lynwood, California, intr-o aripa a inchisorii in care sunt incarcerate vedete sau politisti. Cele 12 camere din aceasta aripa sunt de cate doua locuri. Hilton va putea sa se plimbe timp de cel putin o ora in afara celulei, va putea sa faca dus, sa se uite la televizor sau sa dea telefon, a anuntat Whitmore.

Sentinta mostenitoarei imperiului Hilton a fost scurtata de la 45 de zile la 23 dupa ce oficialii au spus ca au incredere in buna sa purtare, mai ales datorita faptului ca, in ultima vreme, comportamentul ei s-a imbunatatit si a aparut la ultima infatisare la tribunal.

De asemenea, Hilton a renuntat sa faca apel la sentinta. Un judecator din SUA a condamnat-o pe vedeta la inchisoare, la inceputul lunii, pentru ca a incalcat restrictiile eliberarii conditionate si s-a urcat la volan, desi avea permisul suspendat. Hilton a declarat atunci ca pedepsa i se pare cruda si nejustificata.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.