Asemanarea dintre solista si sotia lui Mutu este atat de mare, incat vanzatoarele din Torino au crezut ca cele doua sunt surori gemene. Ambele sunt brunete si au o trasatura comuna: gropitele din obraji.

Fosta componenta a trupei Spicy a cunoscut-o pe Consuelo la Ibiza, chiar inainte de casatoria ei cu Adrian Mutu, ca mai apoi sa fie invitata sa cante, la Roma, la nunta acestora, dar si la botezul fiicei lor, Adriana, eveniment ce a avut loc la Florenta.

Cele doua sunt acum prietene la catarama si se viziteaza in mod regulat. Lavinia i-a aratat deja dominicancei Bucurestiul, iar aceasta - la randul ei - a dus-o la cumparaturi la Torino, orasul in care a locuit familia fotbalistului Mutu pe vremea cand acesta evolua la Juventus.

in timp ce ele se aflau intr-un magazin de lux, Lavinia si Consuelo au fost confundate de vanzatoare. "A fost foarte distractiv. Vanzatoarele chiar au crezut ca suntem surori gemene", a povestit amuzata Lavinia. Cele doua au intentionat, la un moment, sa faca un duet cu care sa sparga piata internationala, insa Consuelo a renuntat ulterior la idee. Sotia "Briliantului", face parte dintr-o familie foarte numeroasa, ea avand nu mai putin de sase surori si un frate.

Despre una dintre surorile acesteia, Nicole Matos, se zvoneste ca ar fi avut o relatie, de cateva luni, cu portarul dinamovist Bogdan Lobont. insa, din cauza distantei, cei doi au cazut de acord sa ramana doar amici.

A filmat fara sutien

Lavinia, fosta componena a trupei Spicy, a terminat filmarile la un nou videoclip in regia lui Petre Nastase. Solista a purtat tinute foarte vaporoase, renuntand de tot la sutien.

Pentru Lavinia s-au batut aventurierii Claudiu Patrascu si Codin Maticiuc (Poponet). Nici unul nu a reusit sa intre in gratiile brunetei

Consuelo a lasat cariera pe plan secund, pentru a se ocupa de micuta Adriana, gest pe care Mutu l-a apreciat, fiind un familist convins


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.