Elena Udrea a avut parte de o zi a numelui cat se poate de linistita, fara o petrecere de pomina la restaurantul Golden Blitz, de exemplu, asa cum se astepta majoritatea dintre noi. Sau poate ca "blonda de la Cotroceni" si-a zis ca a tinut prima pagina a ziarelor de prea multe ori si ca nu este cazul sa o mai faca inca o data. Asadar, ne-a spus ca ziua de ieri a trecut ca oricare alta, fara prea multa agitatie, doar ca a primit mai multe flori ca de obicei. "Nu voi face nici un fel de petrecere, pentru ca este inceput de saptamana si oamenii nu prea au chef de asa ceva.

Daca era week-end, era altceva, dar luni este o zi cam dificila pentru o petrecere", a spus Elena Udrea, multumin-du-se doar cu felicitarile colegilor de partid si ale celor apropiati. Se pare ca printre cei apropiati nu se numara si fiica presedintelui, intrucat Elena Basescu nu i-a zis "La multi ani!" fostei consiliere a tatalui sau si nici viceversa, blonda motivand lipsa de timp, cel putin pana in momentul discutiei cu noi. "Nu am avut timp nici sa respir. Tocmai ce am iesit dintr-o sedinta si abia am reusit sa dau cateva telefoane. Pana acum nu am primit nici o urare de la Elena si nici eu nu i-am zis 'La multi ani!>> pentru ca am fost foarte ocupata. Dar ziua este lunga si nu se stie ce va fi", a declarat Elena Udrea ieri dupa-amiaza, cand a fost contactata telefonic.

Printre milioanele de romani care poarta numele sfintilor Constantin si Elena, se numara si Costi Ionita, dar putini sunt cei care primesc un cadou asa frumos ca manelistul nostru. Invitat sa cante la Zilele Constantei, alaturi de 3rei Sud Est, Heaven si alti cativa artisti autohtoni, Costi a avut placuta surpriza ca, la sfarsitul recitalului, sa auda de la un oras intreg 'La multi ani!>>. Cand se pregatea sa paraseasca scena, manelistul a fost retinut inca 10 minute pe scena de miile de oameni care se aflau la spectacol.

"A fost cea mai placuta surpriza din viata mea. Nu mi s-a mai intamplat niciodata ca un oras intreg sa-mi cante 'La multi ani!>>, a marturisit Costi. "Ma gandeam ca n-o sa fiu primit asa bine, avand in vedere ca n-am mai cantat in Constanta de cinci-sase ani. De aceea am fost cu atat mai surprins si mai emotionat cand i-am auzit cantand", a continut Costi. Dupa spectacol, manelistul s-a intalnit cu prietenii pentru continuarea petrecerii. 'Am chefuit, ne-am distrat, doar este ziua mea. Cadouri nu am primit, dar urarea de "La multi ani!>> a fost tot ce-mi doream", a incheiat Costi Ionita.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.