Saturindu-se sa o tot vada pe mama lor suferind dupa divortul cu Petre Roman, Catinca si Oana si-au trimis mama la Paris. Au strins bani si au convins-o cu greu ca e mai bine sa plece pentru o saptamina in Franta, ca sa uite de tot scandalul prin care trece si sa se detaseze de toate aceste probleme.

Mioara Roman a acceptat cu greu propunerea celor doua fiice, mai ales ca, sustine ea, si ele au nevoie de mama lor. Insa, cele doua s-au tinut tare si i-au zis mamei ca sint mari si ca se vor descurca. Intr-un final, doamna Roman a acceptat sa plece, iar zilele acestea se va imbarca in avion catre Paris. Fiicele i-au dat 2.000 de euro de cheltuiala si au imbiat-o sa-si satisfaca orice capriciu. Insa, ex-sotia fostului prim-ministru are si ea finantele ei.

Nu ar fi exclus ca Mioara Roman sa ia cu asalt magazinele pentru innoirea garderobei, dar sa vina si cu multe cadouri pentru cei de acasa. Intr-un fel sau altul, Catinca si Oana au convingerea ca mama lor va gasi puterea sa mearga mai departe si sa uite ce i-a facut sotul sau, cu care a trait peste 33 de ani. Mioara Roman are o slabiciune pentru produsele cosmetice, asa ca nu va rata magazinele de profil.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.