Saturindu-se sa o tot vada pe mama lor suferind dupa divortul cu Petre Roman, Catinca si Oana si-au trimis mama la Paris. Au strins bani si au convins-o cu greu ca e mai bine sa plece pentru o saptamina in Franta, ca sa uite de tot scandalul prin care trece si sa se detaseze de toate aceste probleme.

Mioara Roman a acceptat cu greu propunerea celor doua fiice, mai ales ca, sustine ea, si ele au nevoie de mama lor. Insa, cele doua s-au tinut tare si i-au zis mamei ca sint mari si ca se vor descurca. Intr-un final, doamna Roman a acceptat sa plece, iar zilele acestea se va imbarca in avion catre Paris. Fiicele i-au dat 2.000 de euro de cheltuiala si au imbiat-o sa-si satisfaca orice capriciu. Insa, ex-sotia fostului prim-ministru are si ea finantele ei.

Citeste si:

Nu ar fi exclus ca Mioara Roman sa ia cu asalt magazinele pentru innoirea garderobei, dar sa vina si cu multe cadouri pentru cei de acasa. Intr-un fel sau altul, Catinca si Oana au convingerea ca mama lor va gasi puterea sa mearga mai departe si sa uite ce i-a facut sotul sau, cu care a trait peste 33 de ani. Mioara Roman are o slabiciune pentru produsele cosmetice, asa ca nu va rata magazinele de profil.