In sfirsit, muzicianul Madalin Voicu (55 de ani) a decis sa se mute cu iubita sa, Carmen Florea (33 de ani). De mai bine de cinci ani, fostul deputat PSD traieste o poveste de dragoste cu bruneta si nu s-a ascuns niciodata. Aceasta arata foarte bine, este mai tinara si mai inalta decit el.

A fost dragoste la prima vedere, au negat multa vreme ca intre ei ar exista ceva, dar nu s-au mai putut desparti si considera intilnirea lor ca fiind una speciala. In clipa in care s-a cuplat cu iubita, politicianul a inceput sa iasa tot mai des in oras cu ea. Copiii sai sint de acord cu decizia tatalui lor si il sustin, spunind ca nu au dreptul sa-l judece.

Cei doi indragostiti s-au mutat impreuna intr-o casa frumoasa. Inca de acum doi ani s-au auzit vorbe despre problemele pe care fiul regretatului Ion Voicu le avea in casnicie si despre aventura sa amoroasa. Adriana, sotia sa, a aflat repede de infidelitatea sotului ei, s-a purtat ca o doamna, nu i-a facut scandal atunci, dar si-a vazut de viata ei.

Acum doi ani, la o editie a Cerbului de Aur, doamna Voicu s-a afisat cu noul ei iubit, un brunet cu mustata, care se purta foarte protector cu ea si aratau ca doi oameni care se iubesc. Intre timp, sotul cel infidel era la mare cu iubita. De cele mai multe ori, Madalin Voicu a glumit pe seama relatiei cu noua prietena, spunindu-le ziaristilor, ba ca este fiica lui, ba ca e o ruda indepartata, dar, pina la urma, a renuntat sa se mai ascunda si sa minta. Impreuna cu sotia sa, Adriana, are un restaurant, care a ramas acum in grija ei.

Exista si doi copii la mijloc, Ioana si Tudor, pe care muzicianul ii adora si pe care i-a sprijinit toata viata si vrea sa fie in continuare alaturi de ei si sa nu le lipseasca nimic. Anul acesta, fiica sa va da bacalaureatul si se pregateste pentru o cariera muzicala. Cu Tudor, tatal vorbeste ca de la barbat la barbat, il incurajeaza in tot ceea ce face si ii da si sfaturi in privinta femeilor. Madalin Voicu nu este deloc deranjat ca actuala sa iubita este cu doar citiva ani mai mare decit fiica sa. Amorezii s-au mutat intr-o casa foarte frumoasa, dar nu au de gind sa-si oficializeze relatia.

Nu vrea sa divorteze, nici sa se insoare

Ex-parlamentarul nu vrea sa divorteze inca de sotie, iar aceasta isi va pastra toate drepturile legale, cel putin pina la o despartire oficiala. Carmen lucreaza impreuna cu el la o fundatie de intrajutorare. Cei doi copii ai sai nu l-au condamnat si au fost de acord cu povestea de iubire dintre el si juna lui partenera. Au fost clipe cind au iesit toti patru impreuna la cite un restaurant.

Atit Ioana, cit si Tudor nu vor sa-si judece parintii si sustin ca e viata lor si ca ei decid cum sa si-o traiasca. Vor sta impreuna cu mama lor, dar isi vor vedea foarte des si tatal. Pe Adriana Voicu o adora si spun ca este o femeie puternica, pe picioarele ei, care a acceptat cu demnitate decizia tatalui lor. Dupa ce Petre Roman a plecat de acasa, iata ca si Madalin Voicu paraseste domiciliul conjugal.

Diferenta dintre cei doi politicieni este aceea ca muzicianul a fost fair-play, n-a vrut sa le faca sa sufere pe cele doua femei si a avut decenta sa aleaga in mod civilizat. Nu si-a ascuns deloc iubirea si crede ca intilnirea cu Carmen nu a fost intimplatoare.

A intuit de la inceput ca ea va fi aleasa si nu regreta deloc ca s-a indragostit de ea. La rindul ei, Carmen nu i-a impus s-o ia de sotie si nici nu crede ca un act oficial ar putea schimba ceva in povestea de dragoste pe care vrea s-o traiasca asa cum e acum. Nu ar fi exclus ca, intre timp, Madalin Voicu sa se intoarca acasa, sa uite tot si sa revina la Adriana. Dar in acelasi timp, este posibil ca sentimentele pentru iubita sa fie mai puternice si sa determine chiar un divort. Aici va fi numai mina destinului si va ramine de vazut ce se va intimpla cu viata amoroasa a muzicianului.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.