"Clooney, Willis si Borg au fost amantii mei", a declarat sotia defunctului conte

George Clooney, Bruce Willis si Bjorn Borg au fost citati sa apara intr-un proces de crima, relateaza presa americana. Fosta angajata a unui club de noapte, Jamila M'Barek, este acuzata ca a conspirat pentru uciderea sotului ei, bogatul conte de Shaftesbury al X-lea, pentru a pune mana pe averea acestuia.

Insa, potrivit actelor care le-a depus la tribunal, ea pretinde ca era bogata si inainte sa-si cunoasca sotul si ca avea printre cunostintele sale mai multi milionari si indivizi faimosi, dintre care unii i-au fost amanti.

Insa se pare ca fostii iubiti nu se grabesc sa-i sara in ajutor, iar judecatorul a declarat ca nu-i poate obliga pe acestia sa apara in fata tribunalului.

Mai mult decat atat, Borg a declarat: "nu cunosc numele acestei femei. In mod cert nu voi aparea la tribunal ca martor nici pentru ea si nici pentru nimeni altcineva".

Purtatorul de cuvant al lui Bruce Willis a declarat ca starul nu poate fi contactat si ca oricum "nu cunosc nici eu si nici Bruce vreo femeie cu numele Jamila. Nici nu am mai auzit de acest nume vreodata".

Jamila, care neaga acuzatiile de crima premeditata care i se aduc, a dat numele vedetelor in incercarea de a demonstra ca a dus o viata de lux si inainte de a-l cunoaste pe conte, care a fost asasinat in apartamentul sau din Cannes in anul 2004.

Jamila a declarat anchetatorilor: "de ce mi-as fi ucis sotul daca aveam tot ce-mi doream in viata? Mergeam la cele mai tari petreceri, aveam vila mea si masina, precum si o familie iubitoare".

Fratele Jamilei, Mohammed, a recunoscut insa deja ca l-a ucis pe contele Anthony Ashley-Cooper dar sustine ca a facut-o pentru a-si apara sora care fusese atacata de sotul ei turbat de furie.

Cei doi frati au mai recunoscut ca au pus cadavrul in masina lui Mohammed, l-au dus intr-o zona izolata. Cadavrul a fost descoperit abia dupa cinci luni.

In perioada aceea, Jamila si contele, de 66 de ani, despre care acesta spune ca ar fi fost alcoolic, violent si dependent de Viagra, se aflau in divort.

Insa avocatii acuzarii sustin ca Jamila se temea ca va fi scoasa din testament, si ca era in pericol sa piarda o mostenire de sase milioane de lire sterline, inclusiv un domeniu de la Wimborne, Dorset.

La randul sau, contele de Shaftesbury se incurcase in acea perioada cu o alta angajata a unui club de noapte, o tanara din Maroc, de 33 de ani, Nadia Orcha, pe care o si ceruse in casatorie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.