Daca majoritatea damelor din showbiz sint dispuse sa apeleze la bisturiu ca sa obtina un bust cu greutate, Anamaria Prodan este exceptia de la regula. Vedeta matinalului de la Romantica a apelat la o interventie chirurgicala la sini, dar pentru micsorarea lor.

Dupa nasterea celei de-a doua fetite, ea a constatat ca, din cauza celor sase luni de alaptat, sinii sai aveau o tendinta de usoara cadere. Vedeta a apelat la serviciile doctorului Bratu de la Timisoara, care, asa cum i-a promis, nu i-a lasat nicio cicatrice. `Am o micsorare la sini. Mi-am redus circumferinta cu un numar. Interventia am facut-o in Romania, dupa ce am nascut a doua fetita. Am avut sinii foarte mari de la mama natura si se lasasera putin.`- ne-a marturisit Anamaria.

Pentru ca imaginea este foarte importanta, prezentatoarea emisiunii "Ca-n cana" nu exclude, in viitor, si alte retusuri. `Eu cred ca imaginea conteaza foarte mult si, mai ales, in domeniul in care lucrez. In primul rind, trebuie sa fiu multumita de felul cum arat si, in al doilea rind, din respect pentru cei cu care lucrez. In prezent, nu as schimba absolut nimic la mine, dar, in viitor, daca ceva nu mai este la locul lui, primul lucru pe care il fac va fi sa intru intr-un cabinet de estetica.` - a conchis ea.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.