Pentru ca nu poate sta departe de baietelul sau, in varsta de trei saptamani, si nici de viitoarea lui sotie, Elena, Dan Helciug a hotarat sa-i ia cu el la concertele din tara. Cei trei vor locui, cateva luni pe an, intr-o rulota de lux.
Helciug viseaza de mai multi ani sa-si achizitioneze o rulota, insa, pana acum, nu a avut banii necesari. "imi doresc de foarte mult timp sa plec de nebun prin tara cu rulota dupa mine. Acum, ca am o familie, o sa-i iau cu mine atat pe copil, cat si pe sotie". Femeia care a reusit sa-l cuminteasca pe aventurierul Helciug se numeste Elena si este o fosta producatoare de emisiuni de la Antena 1. Ea i-a daruit, in urma cu trei saptamani, un baietel (Luca Dan): "N-am crezut ca paternitatea te poate schimba in asa masura. Sunt un alt om", ne-a declarat acesta, vadit emotionat. Saptamana viitoare, se vor cununa civil, la Primaria sectorului 3.

Nunta si botezul, cele doua evenimente vor avea loc in august, intr-un cadru romantic, pe malul marii, la Vama Veche sau Saturn. Pentru luna de miere vor pleca in Insula Paradisului din Bahamas.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.