Paris Hilton nu va mai face apel la procesul in care a fost condamnata la inchisoare pentru ca a incalcat restrictiile eliberarii conditionate si s-a urcat la volan, desi avea permisul suspendat, dupa ce judecatorii i-au redus pedeapsa de la 45 la 23 de zile, informeaza bbc.co.uk.

Pedeapsa lui Paris Hilton, mostenitoarea celebrului lant hotelier, a fost redusa pe motiv de buna purtare.Starleta, in varsta de 26 de ani, trebuie sa se prezinte la un centru de detentie pe 5 iunie. Hilton va sta intr-un modul cu 12 celule care sunt locuite de cate doua prizoniere.

Centrul de detentie din Lynwood, California, care adaposteste aproximativ 2000 de prizonieri, este rezervat celebritatilor, oficialilor publici, ofiterilor de politie si altor personaje cu statut inalt in societate.

Oficiali din politie au indicat ca Hilton va beneficia de aceleasi privilegii ca si colegele sale. Printre acestea se numara posibilitatea de a utiliza telefonul, recreere in aer liber, vizionarea unor emisiuni de televiziune si o ora acordata zilnic pentru dus.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.