Dupa ce, o perioada, a fost cuplata cu un arab mult mai tinar decit ea, Massimo, planturoasa Raluca Badulescu si-a gasit repede alt iubit. A fost casatorita cu manechinul Vali Punga, au un baietel, Alex, care a ramas in grija mamei.
Fostii soti au ramas in relatii de prietenie, iar lui Vali Punga i-ar suride o impacare cu fosta sotie. Insa, cea care ne invata cum sa ne imbracam, intr-o revista mondena, nu-l mai iubeste si s-a amorezat lulea, in clipa de fata, de un anume Andrei, care are doar 22 de ani si este foarte frumusel. Raluca adora domnii mai tineri si nu face un secret din acest lucru.

Nu mai vrea logodna sau casatorie, dar spune ca vrea sa-si traiasca intens povestea de dragoste. De dragul iubitului, Raluca a slabit foarte tare si a inceput sa se imbrace si mai provocator decit o facea inainte. Ex-sotul le-a spus unor prieteni ca nu va renunta asa usor la ideea de a o recuceri. Ramine de vazut daca Raluca se va tine tare sau ii va accepta, in final, avansurile.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.