Cintareata Diana Ross a fost anchetata de politistii britanici, dupa ce a impins o fetita de trei ani care s-a lovit la cap, potrivit tabloidului "The Sun".
Fetita de trei ani vroia un autograf de la celebra cintareata, dar Ross se grabea si a impins-o. Copilul s-a lovit la cap de o usa. Vedeta tocmai sosise la hotelul in care era cazata, dupa un concert la Newcastle Arena. Tatal fetitei, Richard din Winlaton, a povestit ca aceasta "a izbucnit in lacrimi" si ca nu vrea decit ca Ross sa isi ceara scuze. Politistii din regiunea Northumbria au declarat ca "totul a fost doar un accident" si ca Ross nu va fi acuzata de nimic. Diana Ross, in virsta de 62 de ani, a devenit cunoscuta datorita trupei de fete din anii `60 The Supremes, cu piese precum "You Can`t Hurry Love" sau "Baby Love", iar printre hiturile cintaretei din cariera solo se numara "Upside Down", "Endless Love", "Why Do Fools Fall in Love?" sau "Chain Reaction".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.