De la nasterea sa, in urma cu patru luni, micuta a stat zilnic in lumina reflectoarelor si probabil este bebelusul care a lansat o noua moda in ceea ce priveste purtarea ochelarilor de soare. 'Consider asta o mare greseala.

Ochiul copilului trebuie sa se obisnuiasca cu mediul. Toti copiii care poarta de mici ochelari de soare vor face dependenta si nu vor mai suporta lumina. Prin orice tip de ochelari de soare se vede mai slab', sustine prof. Monica Pop, directorul Spitalului de Urgente Oftalmologice.

Mobila neagra nu e o alegere buna

Ca mostenitoarea lui Irinel Columbeanu are o camera eleganta, am vazut cu totii. Insa, culoarea neagra a mobilierului nu constituie alegerea ideala pentru camera unui bebelus. 'Nu are cum sa-l influenteze pozitiv. Pentru copii, de regula, se aleg culori vii, luminoase. La ce ar putea folosi o camera de copil cu mobila neagra?

Este un lucru teribilist si care lasa impresia ca acest copil este tratat ca o marfa, ca un obiect', sustine prof. dr. Florin Tudose, seful Clinicii de Psihiatrie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti.