Din aceasta cauza, chelnerii restaurantului unde acesta obisnuieste sa ia masa au ajuns sa-l evite.

Stefan Banica Jr. e unul dintre clientii fideli ai restaurantului "Dada", unde sotul Andreei Marin vine de cateva ori pe saptamana. Pentru ca programul celor doi nu coincide, Banica e vazut luand masa singur, pe fuga. Daca, in general, chelnerii se bucura de prezenta vedetelor la restaurant, si chiar exista o competitie intre ei ca sa le serveasca, stiind ca sunt mai generoase, acest lucru nu este nici pe departe valabil in cazul lui Banica jr. Ospatarii aproape ca au ajuns sa-l evite pe cantaret si sa-l serveasca pe rand, din cauza gradului sau ridicat de zgarcenie de care adesea a dat dovada. "stefan Banica este singurul client care nu lasa deloc bacsis. Asteapta sa-i returnam restul pana la ultimul banut", s-a plans unul dintre angajatii restauratului. "Cred ca s-a intamplat doar de cateva ori ca el sa ne lase infima suma de 5 sau 10.000 de lei vechi", a adaugat acesta, in contextul in care cei care calca pragul localului lasa personalului cel putin 20% din valoarea consumatiei. Pe langa felurile de mancare usoare si relativ ieftine, precum salate sau friptura la gratar, din meniul sau nu lipsesc niciodata ceaiul si prajiturile. in plus, angajatii sunt indignati si de faptul ca solistul incalca regulile de eticheta ale restaurantului, privind tinuta. "Acesta profita de statutul sau de vedeta si nu se sfieste sa vina imbracat lejer, in pantaloni scurti si papuci sfidand, astfel, regulile localului. Noi nu indraznim sa-i atragem atentia, pentru ca il respectam", marturisesc ospatarii.

Raicu si Chirila le lasa ospatarilor sume grase

Andreea Raicu si Tudor Chirila, clienti fideli si ei, nu numai ca lasa bacsisuri consistente, care pot ajunge si la 200.000 de lei vechi, dar sunt si extrem de amabili si respectuosi cu personalul. Chelnerii sunt uimiti, de asemenea, de faptul ca acestia sunt foarte tandri in public, sarutandu-se neincetat.