Mult mai preocupat acum de botezul viitorului copil decat de nunta cu Adriana, Silviu Prigoana a pus la cale un plan inedit pentru a-si alege nasii si numele mostenitorului.

El va organiza o licitatie, iar persoanele care isi doresc sa devina rude cu miliardarul, vor fi nevoite sa plateasca.

Silviu Prigoana este hotarat sa-si valorifice flerul de afacerist cu prilejul botezului care va avea loc la sfarsitul acestui an: "Nasii sunt parinti spirituali, dar spiritul trece si prin stomac". El intentioneaza sa organizeze o licitatie, invitand VIP-urile, dar si oamenii obisnuiti, sa devina nasi sau sa propuna variante de nume pentru viitorul baiat. "M-am interesat la Biserica Ortodoxa si am aflat ca un copil poate avea pana la 25 de cupluri de parinti spirituali. Putem numi nasii de platina, nasii de diamant, nasii de aur, totul depinde de suma pe care doritorii sunt dispusi sa o liciteze. Sper sa se ajunga pana la un milion de euro.

La fel vom proceda si in cazul numelui pe care il va purta copilul. Sunt acceptate atat variantele exotice, cat si cele autohtone. Daca o persoana propune mai multe nume si plateste pentru ele, copilul le va purta pe toate, ca in cazul renumitului dictator Mobutu Sese Seko Koko Ngbendu Wa Za Banga", ne-a spus Silviu Prigoana.

«Nu fac sex cu lumina aprinsa!»

Foarte receptiv la dorintele Adrianei, care viseaza o nunta in stil medieval, Prigoana este dispus sa poarte la ceremonie o armura de cavaler, autointitulandu-se deja "Razboinicul intunericului". "Daca domul Gigi Becali si-a adjudecat titlul de Razboinicul Luminii, eu sunt atunci Razboinicul intunericului, chiar daca reprezint numai scopuri nobile. M-am gandit sa ma numesc asa, pentru ca atunci cand intru in dormitor sting imediat toate becurile. Nu-mi place sa fac sex cu lumina aprinsa", a recunoscut Prigoana.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.