Misterioasa poveste a amantei lui Petre Roman este pe cale sa se desluseasca. Intrata subit in concediu medical, o data cu dezvaluirile din presa, Carmen stefania Florea a declarat pentru Clik!, prin intermediul colegilor de la minister, ca, deocamdata, nu este dispusa sa dea explicatii nimanui despre viata sa personala.

Mai mult decat atat, angajata Ministerului Afacerilor Externe este ferm hotarata sa transeze in justitie ingerinta jurnalistilor de la "VIP" in viata ei si a fiului sau, Petru.

Viata lui Carmen Florea nu a fost una usoara, iar felul sau de a fi, precum si faptul ca voia cu tot dinadinsul sa ajunga intr-o pozitie sociala confortabila i-a facut pe colegii ei de serviciu sa o catalogheze ca fiind o "femeie independenta".

Inca de la terminarea liceului, in 1987, Carmen a ales sa fie stewardesa. Avea sa fie, dupa nu mult timp, trecuta pe cursele externe, acelea care interesau pe toata lumea. Unul din pilotii de linie de atunci si-a adus aminte de ea: "Da, nu o stiu foarte bine, dar imi aduc aminte ca am zburat o data sau de doua ori cu ea, in Orient. Era o fata buna", spune pilotul.

Surse apropiate familiei Florea au declarat ca avionul avea sa fie si primul loc de intalnire al celor doi. Din cele declarate de colegele sale, Petre Roman a pus ochii pe ea intr-una din desele sale deplasari in strainatate. Rodul iubirii celor doi, Petru, dupa cum afirma sursele revistei "VIP", avea sa fie si cel care a pus capat carierei de peste 10 ani, ca stewardesa, a lui Carmen Florea.

Din cauza conditiilor speciale in care trebuia sa isi desfasoare meseria, stefania a decis ca dupa nasterea copilului sa isi faca o cariera pe pamant. Se pare ca si Petre Roman a influentat decizia ei, astfel ca stefania s-a inscris, in anul 2000, la Facultatea de Drept, pe care o termina in 2004. in acelasi an, la 25 septembrie, Carmen Florea avea sa fie primita in randurile slujitorilor Romaniei peste hotare, respectiv in Ministerul Afacerilor Externe.

Pentru a avea un CV impresionant, tanara reuseste in acelasi an, si tot in septembrie, sa se inscrie la doctorat, la Facultatea de stiinte Politice a Universitatii Bucuresti, colocviu pe care il promeveaza cu nota 9,40. indrumatorul ei de atunci, actualul ministru al apararii, Teodor Melescanu, spune ca nu iesea cu nimic in evidenta, ci doar era o studenta silitoare. Ciudat insa, dupa cum observa si "VIP" este faptul ca, fara experienta si contactele necesare, Carmen Florea a reusit sa fie numita pe postul de atasat politic la Ambasada Romaniei in Cipru.

Fostul ministru de externe Mircea Geoana a explicat pentru Click! ca avansarea in ierarhia MAE e una anevoioasa si ascensiunea lui Carmen nu e normala. "Pentru ocuparea oricarui post e un timp obligatoriu de petrecut in anumite structuri ale MAE. Nu poti sa vii azi si maine sa fii in strainatate. Eu am avut mii de angajati la minister, nu pot sa ii cunosc pe toti. Dar chestia asta nu mi se pare in regula. Daca e asa, inseamna ca cunostintele dumneaei erau.. solide", a spus Geoana.

Mioara Roman stia de ambele amante

Intr-o discutie avuta cu fosta sotie a lui Petre Roman, Mioara, aceasta ne declara ca stie de fostele amante ale ex-premierului si ca actuala dragoste cu Silvia Chifiriuc va fi doar un foc de paie. "La cate a avut Petre, nici nu le mai stiu numarul. Dar daca nu a ramas cu aia blonda, nu o sa ramana nici cu asta. si, vorba aia, atunci era ceva serios si complicat intre ei. Am crezut ca s-a potolit, dar nu!", ne spunea Mioara Roman in urma cu doua luni.

Bunica: «Petru e in pericol!»

Speriata dupa incidentul petrecut la 11 mai, cand paparazzi revistei VIP au reusit sa-i pozeze nepotul si imediat au fost "saltati" de politistii Sectiei 3, bunica presupusului copil al lui Petre Roman a incercat sa tina la distanta jurnalistii care facusera, ieri, poteca in fata casei sale, incercand sa obtina o declaratie. "Vorbesc cu voi doar daca sunteti politisti. Petru e in pericol si va rog sa parasiti strada. Trebuie sa vina de la scoala si nu vreau sa-l speriati", ne-a spus bunica.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.