Frumoasa actrita Lindsy Lohan a fost desemnata drept cea mai fierbinte aparitie, de catre revista Maxim, in paginile publicatiei care si-a prezentat cea de-a opta lista a celor mai sexy 100 de vedete, invingand astfel o serie de frumuseti din lumea filmului, muzicii sau a modei, informeaza antena3.ro.
Se pare ca aparitiile socante in cluburi de noapte si frecventarea unei clinici de reabilitare nu au determinat pierderea admiratorilor. Ca dovada, Lindsay Lohan, actrita din "Mean Girls" a ocupat locul fruntas in paginile publicatiei Maxim. "Nu exista nicio alta vedeta care sa atraga mai bine atentia decat Lindsay", a precizat editorul revistei, Chief Jimmy Jellinek. "Fiecare miscare a sa este urmarita si prezentata in presa", a adugat acesta.

in plus, editorul a adaugat ca majoritatea cititorilor de sex masculin sunt de-a dreptul "obsedati" de petrecareata care cu foarte putin timp in urma a fost surprinsa bucurandu-se de o vacanta in bratele noului iubit, Calum Best. Printre reprezentantele sexului frumos care s-au vazut surclasate de problematica Lohan se numara, in ordine, Jessica Alba, Scarlett Johansson, Christina Aguilera, Jessica Biel, Ali Larter, Eva Mendes, Rihanna, Eva Longoria, Fergie. O parte dintre aceste frumoase vedete au fost rasfatate de numeroase ori cu titlul de cea mai sexy femeie. Surprinzator este insa faptul ca in top 10 nu s-au clasat frumuseti consacrate, precum Sienna Miller, care a ocupat locul 11, superba Angelina Jolie - locul 12 sau Beyonce - locul 13.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.