Apetisanta Nicoleta Luciu va deveni mama. Bruneta nu il va face tata pe iubitul sau Zsolt Csergo, ci va "trai" experienta, deocamdata, doar in telenovela ``Iubire ca in filme``.
Ileana, personajul interpretat de Nicoleta, este mama purtatoare pentru prietena ei cea mai buna, Stephanie. Aceasta, impreuna cu Ciprian, ``sotul`` prevazut in scenariu, se confrunta cu o problema arzatoare: nu pot avea copii. Pentru a intra cit mai bine in pielea unei gravide autentice, Luciu a vrut sa-i creasca burta fara sa apeleze la tot felul de artificii. In perioada de inceput, actrita a baut, inainte de fiecare secventa, 2,5 litri de apa, pentru a-si umfla abdomenul.

Dupa o asemenea cantitate ingurgitata, ne intrebam cam ce viteza prinde Luciu dupa filmare, in drum spre toaleta…``Trebuia sa par ca sint insarcinata in patru luni. A fost o experienta inedita. Iar din partea personajului meu a fost un act de loialitate si de prietenie absoluta" - si-a motivat Luciu actiunea. Actrita are, pina in prezent, sase fini si spune ca iubeste foarte mult copiii. ``Le admir foarte mult pe femeile care reusesc sa faca acest lucru in viata reala. Si mai cred ca trebuie sa-i fii recunoscatoare pentru totdeauna mamei purtatoare, care te ajuta sa ai propriul tau copil. Este un fenomen extraordinar!" - a mai spus Nicoleta.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.