Daca in urma cu o saptamana, revista VIP arunca pe piata stirea ca Petre Roman ar avea un "copil din flori", in ultimul sau numar publica si poze cu baietelul si mama sa, o blonda de 39 de ani, angajata a Ministerului de Externe.

Publicatia condusa de Cristi Brancu a realizat si un interviu telefonic cu bunica pustiului de opt ani, o femeie care s-a exprimat extrem de dur la adresa fostului premier, numindu-l "playboy-ul Romaniei".

Reluam cateva elemente din povestea publicata doar in editia a doua a ziarului, mentionand ca Petre Roman nu a putut fi contactat ieri pentru o opinie cu privire la noile dezvaluiri.

Micutul Petru, in varsta acum de opt ani, pare a fi, conform surselor citate de VIP, rodul iubirii dintre fostul ministru de externe din cabinetul Isarescu, Petre Roman si Carmen Florea, o angajata a aceleiasi institutii. Femeia, o blonda sarmanta, este de profesie jurist si lucreaza de ceva timp ca diplomat in Ministerul Afacerilor Externe.

Timp de un an (intre 2004-2005) a fost atasatul politic al Romaniei la ambasada din Cipru. Relatia celor doi a debutat in anii 1998-1999, iar despre existenta copilului stiu mai multe persoane, afirma reporterii VIP.

Cu toate acestea, pana la efectuarea unui test ADN, nimic nu e sigur. Cert e ca, vineri seara, la o intalnire cu presa, Petre Roman nu a negat existenta unui fiu nelegitim, ci a declarat ca este un om responsabil!

E posibil ca acum, dupa ce toata istoria a fost pusa pe tapet, fosta iubita a recent divortatului Petre Roman sa ceara teste de paternitate. Cand l-a nascut pe Petru nu a vrut sa-l constranga pe Roman si sa-i strice casnicia, mai ales ca acesta avea functia de ministru.

Acum, insa, o data cu aparitia cantaretei Silvia Chifiriuc in viata lui Roman, e posibil ca fosta iubita sa fi facut comentarii in cercurile sale de prieteni, iar informatia a ajuns la urechile presei.Mama lui Carmen Florea crede, insa, ca existenta micutului Petru a fost facuta publica chiar de catre Petre Roman! si, in consecinta, l-a gratulat cu tot felul de expresii.

Carmen Florea, mama presupusului fiu al lui Roman, a vorbit aseara si cu reporteri PROTV. Ea nu a negat faptul ca ar avea acest baiat cu fostul sef de la Externe, insa s-a declarat extrem de nemultumita ca a fost fotografiata ea si copilul. "Nu au fost date de mine articolele, chiar am solicitat sa ne lase in pace.

E o chestie de viata privata", a spus angajata MAE. Ea a precizat ca i-a reclamat la politie pe paparazzi. "Credeam ca vor sa-mi rapeasca copilul, vecinii s-au alertat si au chemat politia", a declarat pentru PROTV Carmen Florea.

«Playboy-ul Romaniei care militeaza pentru pensionari»

Bunica baietelului despre care se spune ca ar fi fiul nelegitim al lui Petre Roman nu l-a menajat deloc pe presupusul tata in dialogul pe care l-a avut cu reporterul revistei VIP. Femeia era intrigata ca nepotelul ei, Petru, a fost denumit "copil din flori" si din cauza faptului ca politicianul nu si-a asumat rolul de tata. Redam cateva din spusele mamei lui Carmen Florea, suparata pana si pe aparitiile politicianului la televizor in calitate de reprezentant al pensionarilor.

Cand o sa dau de dumnealui, o sa ii spun despre propaganda de doua parale, cum iese la televizor si spune ca imi mareste mie pensia.

Dumnealui e facut din flori. El e "floroi"? A facut copii prin flori. E handicapat sexual? ≥ El a chemat presa si le-a spus ca are un copil. Dumnealui e obsedat. Domnul Roman nu stie ce vorbeste. E batran si s-a sclerozat.

Umbla cu Chifiriuc. Se dezbraca in pielea goala sa pozeze. E o rusine. Nu e jenat. E jenant sa spui ca ai copil? Cand va iesi si va recunoaste ca a dat si pensie copilului, atunci il credem.

Sa il intrebati si de ce (nu si-a indeplinit obligatiile de tata). Poate nu are bani!


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.