Inedita colaborare i-a fost propusa de directoarea Peni≠ten≠cia≠rului de femei din Tar≠gsor, dupa ce aceasta a vazut-o pe Adriana pu≠nand-o la punct pe o fos≠ta pus≠≠ca≠ria≠sa, in ca≠≠≠drul u≠nei e≠m≠i≠≠siuni tv": "Eram un fel de arbitru la emisiunea «Iarta-ma!», la care a fost invitata si o fosta pus≠cariasa cu cinci cercei intr-o ureche, care spu≠nea ca s-a maturizat. Eu i-am zis: «Papusa, daca te-ai maturizat, iti pui un singur cercel!», a povestit Adriana, intr-un interviu pentru "Pro TV Ma≠gazin".

Prigoana nu e incantat de idee

Adriana a fost in≠cantata de idee, dar se vede nevoita sa as≠tepte si acceptul producatorilor reality-show-ului "Bahmu", de la Antena 1, a carui protagonista este. Se zvo≠neste insa ca sotul vedetei de televiziune, Silviu Prigoana, nu este tocmai incantat de o≠ferta, avand in ve≠de≠re ca Adriana este in≠≠sar≠ci≠nata in trei luni si jumatate si nu are nevoie de e≠motii. Cu toate acestea, ea doreste sa le invete pe femeile aflate dupa gratii, din diverse motive, gainarii sau crime, sa-si re≠≠zolve pro≠ble≠mele conjugale .

Conform rezultatului celei de-a treia ecografii, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana vor fi parintii unui baietel, pe care sunt decisi sa nu-l obisnuiasca de mic cu luxul. Adriana ne-a declarat ca mobilierul din camera micutului va fi cumparat din Romania, la preturi decente.