Sotii Beckham au petrecut patru zile in tara noastra in urma cu patru ani. Fosta Posh Spice si cunoscutul fotbalist au fost cazati la Hilton, unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Capitala, si au dat o petrecere privata pe litoral, la care a mixat Dj Tom Boxer

Cosmin, alias Tom Boxer, a aparut de curand in peisajul muzicii house, dar se poate mandri ca a incins atmosfera la petrecerea unuia dintre cele mai cunoscute cupluri din lume, pe taram romanesc. In Anglia, acolo unde a locuit o buna bucata de vreme, Tom a avut ocazia de a cunoaste si de a se imprieteni cu o multime de staruri. Secretos nevoie mare, Dj-ul prefera sa tina doar pentru el povestea intalnirilor celebre.

A INSELAT-O

Romanul nostru a ajuns sa fie chemat la petrecere de unul dintre amicii familiei Beckham, care il stia din Anglia. Se pare ca David a ales sa vina la noi, in speranta ca o destinatie exotica o va imblanzi pe Victoria, dupa o escapada amoroasa care fusese intoarsa pe toate partile de presa internationala. Spre sfarsitul vacantei, au poposit pe malul Marii Negre, unde au dat o petrecere cu circuit inchis, dupa care s-au reintors mult mai relaxati la resedinta lor din Marea Britanie.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.