Exista analisti politici, analisti sportivi, analisti economici, analisti de unghii de la picioare si, nu in ultimul rind, analisti de viata lunga.
Din ultima categorie nu cunosc decit unul. Il cheama Mihai Traistariu, e cintaret si s-a consacrat in domeniu dupa ce a declarat ca va deschide un centru de cercetare care va avea ca scop gasirea unei retete de prelungire a vietii. N-a trecut o saptamina de la declaratia cu pricina, ca omul a si fost, alaturi de niste medici de diferite specialitati, invitat la "Miezul problemei", pe National TV, ca sa explice tarii si lui Madalin Ionescu ce tre’ sa facem ca sa traim mai mult. Si ne-a explicat, de exemplu, ca, asa cum reiese si dintr-un spot pe care l-a vazut el la tv, sarea, zaharul si grasimile dauneaza sanatatii. Deci cam asta e ideea: declari azi ca iti deschizi un salon cosmetic pentru ursuleti panda, iar miine esti chemat la tv, in calitate de expert in coafatul si reproducerea ursuletilor panda.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.