Andreea Antonescu, fosta colega de trupa a Andreei Balan, este de parere ca o aparitie in „Playboy“ a fost mai mult decat suficienta pentru ea.
Cu toate ca, atunci cand a realizat pictorialul pentru aceasta revista, a incasat unul dintre cele mai babane onorarii, Antonescu spune ca nu va mai poza si cu alta ocazie: "Aparitia de atunci m-a ajutat destul de mult. Cred ca nu mi-a daunat sub nicio forma, insa nu as mai repeta experienta. Nu vreau sa fiu cunoscuta ca un «playmate». Vreau sa fiu remarcata ca si artista, pentru calitatile mele de cantareata, nu pentru ca am pozat nud". Nu de aceeasi parere este Andreea Balan. Iubita lui Keo a pozat recent goala pentru Playboy, declarand despre debutul sau nud ca este gestul unei femei mature: "Vreau sa arat fanilor ca am crescut si ca nu mai sunt un copil, sunt o femeie matura si mult mai independenta".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.