Desi femeile sint recunoscute pentru patima lor in ceea ce priveste shoppingul, se pare ca, mai nou, si domnii au inceput sa se preocupe din ce in ce mai mult de aspectul lor.

La doleantele domnilor in materie de imbracaminte, s-a gindit femeia de afaceri Adina Buzatu, care este reprezentanta in Romania a brandului `Double You by Vakko`. In opinia stilistei, un barbat bine imbracat nu trebuie sa cheltuiasca o avere pe haine, ci doar sa stie cum sa le asorteze si sa nu faca rabat la calitate. `Un barbat care isi asorteaza cinci costume bune calitativ si care pica perfect, doua de seara asortate cu 10 camasi si 10 cravate este deja un barbat imbracat extraordinar. Trei-patru perechi de pantofi, dar aceia sa nu fie negri. Se poarta incaltaminte maro si bej la costume bleumarin. Este vara, sa nu uitam ca se poarta inul.` - ne-a evidentiat Adina secretele unei tinute elegante. Tot ea a nominalizat si tendintele sezonului estival pentru segmentul masculin: `Se poarta culorile tari: galbenul la pantaloni si la camasi, un mustar mai spre bej, se poarta foarte mult verde, verdele fistic, crud, mov, lila, roz in toate nuantele, fucsia. In concluzie, se poarta barbatii indrazneti, constienti de senzualitatea lor, de modul cum arata, de faptul ca sint atractivi.`

Borcea bate recordul la camasi in nuante de rosu si alb

Printre barbatii eleganti care se lasa pe mina Adinei Buzatu cind vine vorba de imaginea lor se numara foarte multi politicieni: Codrin Stefanescu, Aurelian Pavelescu, Laszlo Borbely, oameni din fotbal precum Gabi Balint sau Cristi Borcea, multi oameni de afaceri, vedete tv: Mihai Gidea, Stelian Tanase, Adrian Bucur, cintareti: Ovidiu Komornik, Cornel Ilie (Vank) sau Stefan Banica Jr Patronul echipei de fotbal Dinamo a fost vazut recent in magazinul ``Trends`` by Adina Buzatu, de unde a plecat cu un teanc de batiste din matase si din in, cusute manual, bineinteles in culorile echipei. De altfel, umbla vorba ca patronul din Stefan cel Mare nu se uita la bani cind vine vorba de camasi, cravate sau costume, mai ales ca in magazin exista un singur model la fiecare linie vestimentara. Asa incit, Cristi isi ia `fara numar` obiecte vestimentare la pachet.

Banica si cravatele mov-lila

Printre barbatii care au fost zariti la cumparaturi se numara si sotul Andreei Marin. Spre uimirea multor admiratoare, Stefan nu a fost insotit la shopping de zina, ci de baietelul sau, Radu Stefan. Cintaretul si-a achizitionat 10 cravate, la care a asortat 10 batiste din matase naturala. Culorile preferate de solist au fost bineinteles nuantele tari: mov puternic, lila, portocaliu, rosu. Nu stim daca alegerea facuta de Banica este in ton cu gusturile sotiei, cert este ca prefera culorile puternice care il pun in evidenta tenul mai inchis la culoare.

Politicienii isi iau peste 10 costume

Pentru ca imaginea cintareste foarte mult in politica romaneasca, mai marii zilei au grija sa fie in trend. Avind in vedere ca un costum ajunge la 20 de milioane de lei, politicienii isi achizitioneaza intotdeauna peste 10 exemplare. Cerinta lor este ca sacoul sa fie cambrat, sa urmareasca linia corpului, astfel incit sa nu le puna in evidenta burtile. Tot prin curier se pare ca si o parte din actualii ministri isi primesc vestimentatiile dorite.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.