Recentul scandal al pozelor care a avut-o ca protagonista pe Daniela Gyorfi a marcat-o destul de zdravan pe cantareata. Dupa aproape o luna de la publicarea lor, Daniela sustine ca se afla, inca, in stadiul de recuperare psihica, mai ales ca a pierdut o "relatie amoroasa", care abia se concretiza cand s-a declansat scandalul. In plus, o parte dintre cei pe care ii credea prieteni i-au intors spatele, majoritatea emisiunilor tv si a concertelor au fost anulate, iar casa de discuri cu care lucra i-a reziliat contractul fara nici un preaviz.

Chiar daca a incasat numeroase lovituri, Gyorfi afirma ca este hotarata sa-si faca dreptate: "Daca ma iau dupa lege ar trebui sa fiu optimista si sa ma astept la un castig de cauza, pentru ca mi s-a violat intimitatea. Ma intereseaza onoarea mea de om si nimeni nu-si poate bate joc de mine si de imaginea mea, deoarece cariera mi-am facut-o doar prin munca. Daca am gandit prost sau bine a fost decizia mea si nimeni nu m-a ajutat sa trec strada. Deocamdata, eu si avocatul meu, Catalin Dancu, asteptam termenul de judecata".


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.