In ultima vreme, Cristina Rus nu prea mai are succes in cariera, dar nici in dragoste. Blonda nu a mai scos nicio melodie notabila, iar in ceea ce priveste amorul, este dezastru.
S-a despartit de iubitul ei, Calin, de la Desperado, si a crezut ca va gasi repede un inlocuitor, de data aceasta cu multi bani. Insa socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din tirg. Solista s-a plins, zilele trecute, intr-un club bucurestean, unor prietene, ca nu se indragosteste niciun bogatas de ea si nu intelege cum altele, ca Monica Columbeanu, Maria Marinescu, au noroc de asemenea masculi si ea nu.

Ar vrea sa puna mina pe un asemenea specimen, nu de alta, dar si-ar putea permite sa se imbrace in toale de firma, sa aiba masini bune si sa arate ca o femeie de lume. Spune ca in momentul de fata cistiga mult din concerte si prezentari, dar faptul ca alearga dupa domnii cu bani demonstreaza ca lucrurile nu stau chiar asa cum se lauda. Cine stie, daca va persevera isi va gasi si ea nababul ei.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.