Cenzurata pe sticla din cauza clipurilor mult prea erotice pentru gustul CNA-ului, Laura Andresan a pus la cale un nou proiect, care a primit unda verde din partea institutiei conduse de Ralu Filip.

Fosta vedeta Penthouse va fi protagonista unui reality-show, difuzat de B1TV, de luni pana joi, dupa miezul noptii.

Producatorii emisiunii "Interzis cu Laura Andresan" mizeaza pe dorinta romanilor de a trage cu ochiul in dormitorul vedetelor, mai ales daca acestea s-au facut remarcate in industria XXX. "Show-ul o prezinta pe adevarata Laura Andresan, nu o imagine creata de presa.

Puteti vedea batai intre fete, pentru ca mi-am concediat dansatoarele, veti afla cine este iubitul meu, voi face amor fara sa ma feresc de camere", a spus Laura, incantata de onorariul pe care il va primi: "Nici eu nu mi-as fi dat atatia bani".

Tantareanu, reality-show cu stripteuze

Omul de afaceri Cristian tantareanu va avea si el in curand propriul reality-show. Oferta a venit tot din partea televiziunii de pe Calea Victoriei prin intermediul "nasului" Radu Moraru.

"Nu vreau sa se plimbe operatorii cu camera dupa mine si la WC. O sa invit doar niste prieteni cunoscuti la masa - actori, manelisti si chiar stripteuze. De aici ar putea iesi niste show-uri foarte interesante"- este de parere omul de afaceri.