Irinel Columbeanu a tinut mortis ca fiica lui, Irina, sa nu fie crestinata in pielea goala, asa cum de fapt este obiceiul, ci intr-un slip minuscul care sa-i acopere partile intime. Asadar, omul de afaceri s-a gandit ca cel mai potrivit designer pentru o astfel de comanda inedita ar fi Catalin Botezatu - pe vremuri, un indarjit critic de-al sau.

Fiind pus oarecum in incurcatura, acesta a reusit sa execute schitele abia dupa ce a studiat cateva reviste pentru bebelusi: "Am facut un slip pentru momentul in care Irina va fi bagata in cristelnita si o pereche de chiloti bufanti, pentru petrecere, un model pe care il purtau micutele printese.

Pe ambele perechi am aplicat in jur de 450 de cristale Swarovski, valoarea acestora ajungand la 60 de miloane de lei vechi, in conditiile in care un singur cristal se vinde cu 150.000 de lei vechi", ne-a declarat artizanul celor doua articole vestimentare.

Desi Columbeanu a dorit ca Botezatu sa-i taie factura pentru comanda, designerul a refuzat banii miliardarului: "I-am spus ca este cadoul meu de botez pentru Irina, asa ca nu mai trebuie sa plateasca".
Evenimentul va avea loc la 26 mai, la petrecere fiind asteptate in jur de 150 de persoane.

Vedetele autohtone, obsedate de celebrele cristale Swarovski

Nascute in inima Boemiei, in urma cu un secol, cele mai ravnite cristale din lume au o istorie fascinanta. Daniel Swarovski (1862-1956) este inventatorul primei masini de slefuire a cristalelor.

Fondata in 1895, compania Swarovski numara in prezent circa 18.000 de angajati, iar in anul 2005 recordul de vanzari a fost de 2,14 miliarde de euro. Parintele cristalelor a murit aproape orb, la 94 de ani, lasand afacerea celor trei fii ai sai.