Confruntata cu perspectiva de a-si petrece 45 de zile in celula unui penitenciar in compania nu prea selecta a altor detinute, Paris Hilton apeleaza la toata lumea pentru a fi gratiata.
Mostenitoarea imperiului Hilton i-a adresat o cerere de graþiere guvernatorului Californiei, fostul actor Arnold Schwarzenegger, pe care sperã sã-l sensibilizeze cu farmecul ei si a lansat pe blogul personal de internet o petiþie adresatã fanilor pentru strangerea de semnãturi privind comutarea pedepsei cu inchisoarea, informeazã ieri Associated Press recepþionatã de Rompres. "Prietenul meu Joshua a formulat aceastã petiþie si vã rog sã mã ajutaþi si sã semnaþi cat mai mulþi. Vã iubesc pe toþi’’, susþine vedeta intr-un mesaj adresat fanilor. In cererea de graþiere inaintatã lui Arnold Schwarzenegger se precizeazã cã ‘’publicul american care o susþine pe Paris Hilton este socat, mahnit si dezamãgit de felul in care autoritãþile au inþeles sã o dea pe Paris Hilton drept exemplu in acest caz.

Paris Hilton le oferã speranþã tinerilor din Americasi de pretutindeni din lume aducandu-le un strop de frumuseþe si de exaltare pentru a colora banalitatea vieþii de zi cu zi. Dacã fostul presedinte Gerald Ford a putut gãsi in inima sa generozitatea de a-l ierta pe fostul presedinte Richard Nixon dupã greselile sale, atunci si Paris Hilton trebuie iertatã pentru greseala sa omeneascã’’. Panã cand Arnold Schwarzenegger se va pronunþa asupra acestei ‘’induiosãtoare’’ cereri de graþiere, Paris Hilton urmeazã sã se prezinte la data de 5 iunie la poarta unui penitenciar de la periferia Los Angeles-ului pentru a fi incarceratã.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.