Nu mai e un secret pentru nimeni ca succesul in cariera al Nicoletei Luciu s-a datorat in primul rind sinilor sai. Este o femeie frumoasa, care arata bine si care iti incinta ochiul, dar cam atit.
A inceput ca "figuranta" in emisiunea lui Teo, de la PRO TV, si dupa aceea, incet, incet, a urcat in cariera si a ajuns acum sa joace prin telenovele si se considera o mare diva. Bruneta crede ca e o vedeta adevarata si ca nimeni nu e ca ea. In momentul vizitei lui Edith Gonzales in Romania, planturoasa Nicoleta, care nu prea stie sa vorbeasca corect, a facut o adevarata criza de isterie pe motiv ca starul international a bagat-o mai mult in seama pe ingenua Adela Popescu. A tipat ca la usa cortului, s-a dezbracat de caracter si a sustinut ca ea este vedeta in tara ei, iar Edith nu se ridica la nivelul ei?! A spus ca Edith este "o baba", iar ea ditamai VIP-ul. Toata lumea a ramas cu gura cascata, mai ales cei din PRO, care nu cunosteau aceasta fata a vedetei. De altfel, cei de la PRO au evitat ca Nicoleta sa se mai intilneasca fata in fata cu Edith in afara emisiunii "De 3 x femeie". Aici a apucat-o isteria si a inceput atacul verbal asupra vedetei. La o petrecere unde erau invitate toate vedetele PRO TV alaturi de actrita de origine mexicana, bruneta nici macar nu a fost invitata. Se aude, prin tirg, ca bosul de la PRO ar fi foarte suparat pe ifosele Nicoletei si i-a transmis, in mod clar, ca daca nu se potoleste, si continua cu al sau comportament de mahala, nu o va mai distribui in nicio telenovela si nu va mai fi vedeta postului.

A uitat, probabil, ca nu are talentul unui actor si nu se compara, in niciun caz, cu Edith Gonzales. De cind este impreuna cu Zsolt Cresgo care ii satisface orice capriciu, are impresia ca este buricul pamintului si ca poate sa emita orice pretentie. O vedeta de talia ei poate disparea peste noapte, mai ales ca nu este inzestrata cu vreun har special, iar cit priveste vocea ii lipseste cu desavirsire. Se vede si cintareata si face play-back la toate concertele in care apare mai mult impusa decit invitata.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.