Familia Zenga locuieste actualmente in Dubai, datorita faptului ca Valter antreneaza o echipa de fotbal din Emiratele Arabe Unite. Acest lucru reprezinta pentru Raluca un vis devenit realitate.
Ea nu este o sotie tipica de fotbalist. A urmat cursurile Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, sectia araba-engleza si e fascinata de cultura orientala. "Citesc foarte mult pe aceasta tema si in acelasi timp imi place sa aflu cat mai multe despre obiceiurile si traditiile locale, sa invat nuante dialectale, sa ascult istorisirile oamenilor de aici", a spus Raluca intr-un interviu pentru ziarul Gardianul. Ea isi doreste sa adune experientele din diferitele tari in care le-a locuit sau vizitat, intr-o carte. Raluca a inceput sa scrie cartea atunci cand se afla in Belgrad si era foarte plictisita. "Va fi ceva autentic si sincer, sunt convinsa ca va avea mai mult succes decat o carte de fictiune", a marturisit doamna Zenga. in curand, cuplul va implini doi ani de la cununia civila. Desi nu au fixat o data fixa pentru casatoria religioasa, Raluca si Valter Zenga, si-au planuit a doua luna de miere pe care o vor petrece in California.

Ceremonia va avea totusi loc in aceasta vara si va fi una discreta, traditonala si intima. Cuplul isi doreste si un copil. "insa pana una,alta mai copilaresc eu, cand se va intampla, nu voi tine secret", a mai spus Raluca Zenga in acelasi interviu.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.