Mezinul trupei Akcent, Mihai Gruia traieste, de mai bine de doi ani, o frumoasa poveste de dragoste cu Laura. Cei doi s-au cunoscut la Dej, unde trupa Akcent a sustinut un concert, iar dupa cintare, Mihai a intilnit-o pe Laura, care i-a cazut cu tronc.
Ulterior, fata s-a mutat in Capitala, unde locuieste bineinteles cu Mihai. Studenta la marketing, Laura contribuie din plin si la afacerea iide familieii, respectiv salonul de coafura deschis de solist in urma cu doua luni. Pentru ca investitia a fost de aproximativ 100.000 de euro, Gruia a fost precaut si a mai investit financiar si in asigurarea imobilului si a bunurilor din el, dar si intr-un sistem de supraveghere. Desi solistul e mai tot timpul plecat prin Polonia sau Rusia, unde trupa Akcent isi lanseaza noul album, Laura nu este deloc geloasa pe fanele iubitului sau. Motivul? Potrivit spuselor lui Mihai, logodna bate la usa :`Da, se intrevede o logodna. Sintem de doi ani impreuna si ne intelegem foarte bine.`


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.