Pentru ca masina de 200.000 de euro, comandata pentru Monica, va sosi in tara abia in septembrie, miliardarul s-a gandit ca o bicicleta ar fi tocmai potrivita pentru sotia lui, care va putea fi, astfel, in forma maxima pentru botezul din 26 mai.

Unul dintre protagonistii celui mai controversat reality-show din Romania, Irinel Columbeanu, este cunoscut pentru pasiunea sa pentru automobile. E drept, are si o avere care ii permite sa-si satisfaca astfel de capricii, nu doar lui insusi, ci si sotiei sale, Monica. Dupa ce si-a achizitionat un Rolls Royce in valoare de 600.000 de euro, miliardarul i-a comandat Monicai un Bentley Continental, care costa "doar" 200.000. Cum masina va ajunge in tara abia la toamna, Irinel s-a gandit sa-i faca sotiei sale asteptarea mai usoara, cumparandu-i... o bicicleta.

Pasionat de masini si femei frumoase, Irinel Columbeanu nu se uita la bani cand vine vorba sa-si cumpere vreun model nou de Rolls Royce sau vreo geanta din cea mai noua colectie Chanel pentru Monica. Cu cateva luni in urma, miliardarul si-a luat un Rolls Royce, marca sa preferata, pentru care a platit 600.000 de euro. Cu toate ca are un sofer care ii sta la dispozitie la orice ora, Monica mai vrea, din cand in cand, sa se urce si ea la volan. Plictisita de Mercedesul facut cadou tot de Iri mai de mult, Monica s-a gandit ca ar fi cazul sa schimbe marca. Dupa lungi discutii in privinta alegerii celui mai potrivit model, cei doi s-au decis asupra unui Bentley Continental, pe care l-au si comandat, achitand 200.000 de euro. Luxoasa masina e dotata cu patru locuri, pentru ca Monica sa-si poata lua si fetita la plimbare prin oras.

De la Rolls Royce la bicicleta cu viteze

Pentru ca mai are de asteptat pana cand isi va vedea Bentley-ul in garaj, aliniat langa celelalte automobile de lux ale familiei, Irinel s-a gandit sa-i mai potoleasca nerabdarea Monicai, cumparan-du-i o bicicleta: "Acum a venit caldura si Monica vrea sa iasa la plimbare, asa ca i-am cumparat zilele trecute o bicicleta", ne-a povestit omul de afaceri. Insa, pentru ca Monica sa nu resimta prea puternic trecerea de la scaunul confortabil al Rolls Royce-ului la saua incomoda a bicicletei, Iri a avut grija sa-i cumpere un "animal" pe doua roti, cu mai multe viteze si foarte ergonomic, care l-a costat 35 de milioane.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.