Se poate spune despre Dana Savuica ca este mereu in tendintele modei. De fiecare data, blonda reuseste sa se imbrace conform stilistilor si recunoaste ca da zeci de mii de euro pe toalete.
Moderatoarea emisiunii "Jurnal intim", de la Antena 1, este casatorita de mai multi ani cu Razvan, cu care are o fetita. Vedeta a avut mereu succes la domni, dar nu le-a dat prea multa atentie, preferind sa-i fie fidela jumatatii sale. De ceva vreme, insa, barbatul sau primeste tot felul de SMS-uri de la o admiratoare, care ii tot spune ca il iubeste. Se semneaza Andreea si l-a innebunit cu epistolele ei patetice. La inceput, pe Dana nu au deranjat-o deloc mesajele, i se pareau inofensive, dar acum e din ce in ce mai suparata. Prieteni de-ai celor doi sustin ca moderatoarea TV i-ar fi trimis un mesaj rivalei, cerindu-i sa-l lase in pace pe Razvan.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.