Kylie Minogue a fost fotografiata in compania regizorului mexican Alexander Dahm, un barbat casatorit, a carui sotie este insarcinata in luna a opta, informeaza dailymail.co.uk.
Printesa muzicii pop a fost fotografiata in timp ce se afla in vacanta impreuna cu Alexander Dahm, in Chile. Dahm, in virsta de 39 de ani, si Minogue s-au intilnit la Acapulco, in timp ce cintareata avea o sedinta foto pentru o colectie de costume de baie a companiei H&M. Sotia lui Dahm, Laura, insarcinata in luna a opta, a respins speculatiile din presa: "Este ridicol sa crezi ca ar avea o relatie. Sint doar prieteni si nu sint nelinistita din acest motiv. Pentru noi, cei din Mexic, Kylie nu este nici macar o mare vedeta, pentru ca oamenii nici macar nu stiu cine este". "Este amuzant sa crezi ca ea si Alexander ar avea o relatie. El nu are alte prietene vedete si au sfirsit prin a deveni amici. Sigur ea este acolo (in Chile n.r.) ca turist, iar Alexander este acolo in interes de serviciu", a mai spus Laura.

Alexander Dahm a refuzat sa comenteze. Cotidianul Mirror informeaza ca Dahm a luat-o pe Minogue - care in urma cu trei luni s-a despartit de actorul francez Olivier Martinez, cu care a avut o relatie de patru ani - de la aeroportul din Santiago. Fotografiile facute perechii il prezinta pe regizor in timp ce o alinta si o tine de mina.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.