Daca in 2006, Elena Basescu facea furori pe podiumul Festivalului de moda de la Iasi, iata ca, la editia din acest an, designerul Razvan Ciobanu si-a dorit un chip nou in show-ul sau. Razvan a inlocuit-o pe Elena cu Andreea Diaconu, un fotomodel de doar 15 ani.

Designerul Razvan Ciobanu a pregatit, pentru "Raiffeisen Exclusiv Romanian Fashion Week" (noua titulatura a traditionalului Festival de moda de la Iasi), un spectacol grandios, in distributia caruia nu a inclus-o insa si pe Elena Basescu.

Asta in conditiile in care cei doi au avut pana de curand numeroase colaborari, iar problema onorariului Elenei nici ca s-a pus vreodata, datorita relatiei bazata pe prietenie.

Cert este ca Razvan s-a reorientat, colectia lui de rochii de seara urmand a fi prezentata publicului, marti, de Andreea Diaconu, un fotomodel de talie internationala, in varsta de 15 ani.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.