Motivul pentru care Oana si Pepe au ales pentru a doua oara Dubaiul ca destinatie in vacanta lor e faptul ca aici gasesti cate putin din toate atractiile ce-ti transforma concediul intr-un vis. Iar hotelul ales de ei, Burj Al Arab de 7 stele, este confirmarea calitatii zilelor pe care le-au petrecut cei doi la Dubai.

Printre atractii, se intalnesc preparatele culinare din bucataria araba traditionala (dar si din cea internationala), facilitati sportive (de la ski pe nisip, la scufundari), plaje neaglomerate si intretinute impecabil, parcuri acvatice, spectacole de culoare, sunet, foc si apa. Iar cumparaturile se pot face la preturi considerabil mai mici decat oriunde in lume.

Hotelul Burj Al Arab este unic in lume pentru forma sa, de vela, ce se inalta semeata pe o mica insula artificiala, la 280 m de tarm. Locul este renumit in intreaga lume, mai ales pentru ca imbina ultimele descoperiri ale secolului cu reputatia ospitalitatii arabe. in imediata apropiere a hotelului se afla celebrul parc acvatic "Wild Wadi Water Park". De asemenea, turistii care viziteaza Dubaiul opteaza in pachetul vacantei lor pentru un tur al orasului, ce marcheaza obiective precum Moscheea Jumeira, World Trade Center sau Casa Sheikului Saeed.

Aflati pentru a doua oara in Dubai, Oana si Pepe s-au bucurat din plin de locurile preferate, dar au si vizitat noi obiective. Iar la capitolul culinar au degustat feluri dintre cele mai ciudate, preparate din fructe de mare.

Apartament de 2.000 de euro pe noapte

Pentru sejurul lor Oana si Pepe au ales un apartament de lux, pentru care au platit in jur de 2.000 de euro pe noapte. "Este un lux de neimaginat, iar oamenii de aici sunt foarte atenti cu turistii. Costa foarte mult, desi apartamentul ales de noi a fost unul obisnuit. Pretul cazarii poate ajunge chiar la 20.000 de euro pe noapte.

Dar se merita. Mai ales cand vezi privelistea pe care ti-o ofera hotelul. imi place sa stau la sapte stele", marturiseste Oana, care spune ca vacanta lor nu a fost una "de miere". " Nu a fost luna noastra de miere. De fapt noi nu avem nevoie de asa ceva. Ne iubim oriunde si oricand", a mai adaugat vedeta.

Decoratiunile camerelor sunt poleite cu aur

Dintre dotarile hotelului sunt importante centrul de sanatate (localizat la etajul 18), piscinele, centrul de afaceri, echipat cu tehnologie de ultima ora, salon de frumusete, spatiu de joaca pentru copii, bar, frizerie, casa de schimb valutar, serviciu de spalatorie, room service, sala de gimnastica, cabinet de masaj, sauna, teren de tenis si teren de squash. Decoratiunile din camerele hotelului "Burj Al Arab" sunt poleite cu aur.

Preturi de la 34 la 2.800 dolari pe noapte

Perioada 1 - 31 mai

- Hotel Burj Al Arab 7* Tarif/ persoana: 1.300 USD panoramic suite/ noapte/ mic dejun inclus; Tarif/ pers.: 2.827 USD deluxe suite/ noapte/ mic dejun inclus

- Hotel Crown Plaza 5* Tarif/ pers.: 259 USD camera deluxe / noapte/ mic dejun inclus

- Holiday Inn 4* Tarif/ pers.: 135 USD camera standard / noapte/ mic dejun inclus; Tarif bilet avion: 515 euro/ pers. dus-intors
Agentia OK Travel (Telefon: 311.23.90; www.oktravel.ro)

- Hotel Sheraton Jumeirah Beach Resort & SPA 5* - 915 euro/ pers., bilet avion cursa directa Tarom, transfer aeroport - hotel - aeroport, 4 nopti cazare in camera dubla cu vedere la mare, cu mic dejun, agentia Butterfly Tourism (www.butterfly.ro), 223.78.03

- Hotel Dubai Palm 3* - de la 28 euro (34 USD)/noapte/pers. in camera dubla + bilet avion Compania Tarom: de la 455 euro/pers., agentia Prestige Tours (www.prestige.ro), 319.77.94