Turneul "Mereu aproape", organizat de Antena 1, a ajuns la Braila. Desi intilnirea cu fanii de pe malul Dunarii a avut loc intr-o zi lucratoare (vineri), vedetele ajunse la fata locului, "matinalistii" Dan Capatos, Cristina Cioran, Cristimica si Adi Luca au avut surpriza sa constate ca mii de oameni au venit la intilnire, in centrul orasului.
Distractia a tinut de dimineata, pina la miezul noptii, iar echipa care ne inveseleste diminetile a fost literalmente sufocata de admiratorii care le cereau autografe sau fotografii. Pentru ca vedetele Antenei 1 sa scape fara avarii in urma asaltului fanilor, au fost aparate de garzi de corp. Judecind dupa imaginea alaturata, in care Capatos calareste ATV-ul in compania unei fragede amazoane, oamenii de ordine au avut, totusi, unele scapari... Oricum, serbarea s-a incheiat cu jocuri de lasere si artificii, un concert sustinut de Akcent si Directia 5 si numeroase premii acordate brailenilor.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.