in timp ce gurile rele ii si dau, la mai putin de o luna de la casatorie, ca si divortati, sotii Ion Ion tiriac si Maria Marinescu si-au facut bagajele si au plecat catre o destinatie exotica. inainte de a pune piciorul pe o insula luxoasa, cei doi indragostiti vor sta o perioada la Los Angeles.

Ion Ion si Maria au ajuns, ieri, la Aeroportul Henri Coanda, cu doar o jumatate de ora inainte sa decoleze avionul care urma sa ii duca la Los Angeles, acolo unde locuieste mama lui Ion Ion.

Dupa doua saptamani de sedere in "Orasul ingerilor", tinerii insuratei se vor relaxa pe o plaja exotica, din Tahiti. imbracati in haine sport, amorezii au coborat dintr-un jeep cu geamuri fumurii, insotiti doar de soferul lor. Primul a fost Ion Ion, urmat de aghiotantul lui, care a a scos din portbagaj doua valize mari.

in numai zece minute, Maria si juniorul au trecut de filtrul politistilor de frontiera si s-au indreptat spre poarta de acces. Asa cum ne-au obisnuit, cei doi au fost zgarciti in declaratii si ne-au lasat sa intelegem ca erau surprinsi de "intalnirea" matinala cu ziaristii. "Ce faceti aici la ora asta?", a intrebat zambind Ion Ion.

Nu mergem sa ne casatorim relegios. Vrem sa fim singuri, sa ne linistim. Nunta va fi programata la o data la care toata familia va fi reunita si mai mult ca sigur ca fericitul eveniment nu va fi in Romania. Nici vorba de divort! O sa stam o luna. Nu am ales inca o destinatie, dar este cert ca vom ramane la Los Angeles o perioada. Ne iubim, dar nu in fata lumii", a spus Ion Ion in timp ce prezenta actele vamesilor.

Mai tacuta ca de obicei, probabil din cauza orei matinale si a perspectivei unei lungi calatorii la inaltime, Maria a afisat mai tot timpul un zambet larg. intrebata daca e insarcinata, cum s-a tot vehiculat, sotia fiului celui mai bogat roman ne-a spus: "Nu sunt inca insarcinata. Ne dorim copii. Eu as vrea si fetita si baietel", a spus creatoarea de moda


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.