Francezii si-ar dori ca funeraliile lor sa fie acompaniate de Ave Maria, italienii si spaniolii ar alege Recviemul lui Mozart, in vreme ce britanicii il prefera, pentru ultimul drum, pe unul dintre cei mai indragiti solisti ai momentului, Robbie Williams, relateaza "Daily Telegraph".

In urma unui sondaj realizat pe aceasta tema, majoritatea britanicilor chestionati au raspuns ca si-ar dori ca la inmormantarea lor sa se auda acordurile piesei "Angels", celebra melodie lenta a lui Williams, care a fost, de altfel, votata ca fiind cea mai buna piesa din ultimii 25 de ani, la premiile industriei muzicale britanice, Brit Awards. "My Way" a lui Frank Sinatra s-a clasat pe locul doi, in vreme ce "Always Look on the Bright Side of Life", interpretata de Monty Python, ocupa cea de-a treia pozitie. Acest sondaj mai releva si faptul ca nemtii au un simt dezvoltat al umorului cand vine vorba de moarte si ca ar prefera ca rockul sa le insoteasca ceremoniile funerare. Printre melodiile preferate de germani se numara "Highway to Hell" (AC/DC), "Stairway to Heaven" (Led Zeppelin), "The Show Must Go On" (Queen) sI "Nothing Else Matters" (Metallica).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.