Se considera un barbat fatal si crede ca succesul lui la femei tine de farmecul lui irezistibil. Dan Chisu a avut numeroase aventuri, dar niciuna serioasa, nicio domnisoara nu a vrut sa ramina mai multa vreme cu el. De ce? Pentru simplul motiv ca, de indata ce se desparte de o iubita, incepe s-o birfeasca si sa dea amanunte picante din viata lor.

Cel putin asa sustin prietenii celui care ne invata sa gatim, la Realitatea TV. Are si un restaurant unde pregateste tot felul de specialitati pentru prieteni si pentru clientii localului. In ultima vreme, insa, domnisoarele fug de o relatie cu Don Juanul mioritic ca sa nu ajunga personajele unor carti sau, mai nou, sa afle de ele prin ziare. Pe Dan Chisu pare sa nu-l deranjeze prea mult atitudinea acestora, mai ales ca acum se zvoneste ca s-ar fi indragostit lulea de un manechin. Daca si domnisoara aude de practicile amorezului, in mod sigur nu-i va accepta curtea.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.