Procurorii au recomandat ca Paris Hilton sa faca 45 de zile de inchisoare pentru ca nu a respectat hotarirea justitiei de a nu se urca la volan, dupa ce a fost prinsa conducind sub influenta alcoolului in septembrie anul trecut.

Hilton este acuzata ca nu a urmat un program de educatie pentru cei care consuma alcool, asa cum hotarise curtea, ba chiar a condus, desi i se suspendase permisul, au spus procurorii. Acestia vor ca Paris Hilton sa primeasca o prelungire a perioadei de suspendare a permisului, dar si sa i se interzica sa mai bea alcool timp de 90 de zile. Hilton fusese arestata anul trecut, in septembrie, pentru ca a condus dupa ce a baut alcool.

Ea a primit o pedeapsa de 36 de luni de libertate sub supraveghere, dar i s-a spus sa nu conduca si sa ia parte, in termen de 21 de zile, la ore de tratare a consumului exagerat de alcool. Paris Hilton este mostenitoarea lantului hotelier Hilton. Ea a jucat in serialul TV "Simple Life" sau in pelicula "Casa de ceara", insa e mult mai cunoscuta din reclame si datorita scandalurilor provocate. Hilton este una dintre preferatele presei de scandal, iar una dintre aparitiile ei celebre este intr-un filmulet erotic, alaturi de fostul ei prieten, Rick Salomon, care a ajuns pe internet, se pare, fara intentie.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.