Actrita Sandra Bullock, in varsta de 40 de ani, a dezvaluit ca unul dintre secretele pe care le-a aflat in timpul filmarilor pentru "Miss Congeniality 2" este ca alifia pentru hemoroizi face minuni impotriva ridurilor, transmite site-ul Ananova.Actrita, care s-a aflat la Londra pentru promovarea acestui film, a declarat: "Este cel mai important secret pe care l-am invatat din acest film. Crema pentru hemoroizi chiar ajuta impotriva ridurilor".

Bullock a mai declarat ca apreciaza la un barbat talentul la dans si disponibilitatea de a-si ajuta partenera la treburile casei.Actrita l-a invitat la premiera londoneza a filmului pe Hugh Grant, partenerul ei din "Two Weeks Notice", care a venit neinsotit de iubita lui, Jemima Khan. "Suntem prieteni, ma sprjina foarte mult. In plus, o poza in care apare el arata intotdeauna bine. Este dezgustator de fotogenic", a spus ea despre Grant.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.