De cind a ramas insarcinata, Silviu Prigoana are mare grija de Adriana Bahmuteanu. Ca un sot grijuliu, omul de afaceri isi rasfata zilnic consoarta, nu o mai cearta, este de acord cu tot ce vrea ea.

Toate acestea pentru simplul motiv ca este insarcinata in aproape trei luni si are nevoie de liniste, dar si pentru ca o adora. Uite asa a reusit jurnalista sa-l tina sub papuc pe nabadaiosul om de afaceri, care este nerabdator sa devina tatic pentru a treia oara, la sfirsitul lunii noiembrie. Prigoana mai are doi baieti din prima casnicie, Honorius si Silvius, care locuiesc in America.

Si-ar dori foarte tare o fetita de la sotia sa, asa ca nu face nimic care s-o enerveze si nici nu iese din cuvintul Adrianei. Realizatoarea unui reality-show la Antena 1 s-a ingrasat un pic, nu mai bea Cola, nici nu mai fumeaza, iar despre cafea nici nu poate fi vorba. Nu are pofte, prefera sa manince cam orice. Rareori i se face pofta de peste, alteori de pui, dar si de vita. La un moment dat, a poftit, tirziu in noapte, la un preparat din peste, iar sotul ei s-a dus repede si i-a adus mincarea acasa. Altadata, a invitat-o la un restaurant cu specific pescaresc, unde i-a asezat pe masa toate sortimentele posibile.

Despre beneficiile sarcinii

Adriana ne-a declarat ca nici nu-l mai recunoaste pe sotul ei, care este foarte atent, o protejeaza si ii arata cit de mult o iubeste. "Asta nu inseamna ca nu ma iubea si inainte, dar acum parca e mai grijuliu. Vezi ce inseamna sa fii femeie insarcinata? De altfel, cred ca barbatul meu m-a iubit intotdeauna. Ca si eu pe el, de altfel. Ti-am mai spus de atitea ori ca il iubesc nebuneste. In ceea ce priveste sarcina, imi e somn permanent, nu prea fac efort fizic, tocmai ca sa o duc la bun sfirsit.

O sa tin cont de tot ce mi-a spus medicul meu. Silviu este extraordinar, iar momentele in care ma saruta pe burta sint cele mai frumoase. Sa stii ca sotul meu este foarte sensibil. Cine ar fi crezut acest lucru, tinind cont ca, la toate emisiunile, face pe marele zmeu. Are calitati de manager, dar in acelasi timp stie sa ma faca sa ma simt femeie. Ce pot sa-mi doresc, decit sa-i daruiesc un copil. Abia astept momentul si, cu certitudine, voi fi o mama buna. Sotul meu are, la rindul lui, calitatile unui tata adevarat. Daca o data barbatul meu ridica tonul la mine, ii spun "dragalas", ce, iubire, vrei sa am probleme cu sarcina? Si atunci devine tandru.

S-a schimbat de cind sint gravida, iar acest lucru este vizibil pentru prietenii nostri. Ce mai, e un barbat minunat, asa ca nu trebuie decit sa gasesti calea ca sa ajungi la inima lui. Si eu cred ca am aflat-o. Imi doresc, daca se poate, o fetita, dar ma voi multumi si cu un baietel. Imi voi rasfata copilul, dar nu voi exagera. Am mers deja prin citeva magazine si am vazut tot felul de lucrusoare, dar nu am cumparat inca nimic. Nu cred ca o voi face decit in momentul in care va veni pe lume", ne-a marturisit incintata Adriana.

De altfel, in ultima vreme, vedeta nu prea mai iese la evenimentele mondene, ajunge cit mai devreme acasa, ca sa aiba grija de puiul ei si al lui Prigoana. Este clar ca venirea pe lume a celui de-al treilea urmas are un impact benefic asupra businessmanului, care ii satisface orice capriciu sotiei sale. Cei doi inca nu s-au gindit la botez, dar, asa cum ii stim, credem ca va fi evenimentul anului. Nume pentru copil n-au gasit, inca, dar sustin ca nu se grabesc. O vor face, probabil, cu citeva zile inainte de a se naste cel mic. Adriana nu crede ca ar putea avea alt barbat decit Silviu si spune "nebunul asta ma face fericita, asta e!". De data aceasta, cei doi amorezi sustin ca vor ramine impreuna toata viata. Asteptam botezul si, de ce nu, si nunta, in aceeasi zi.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.